Për ne

Për nePër ne
Për ne

Jona med

Për ne

Për ne

E themeluar ne vitin 2005 Jona Med filloi te mbulonte vetem nje pjese te territorit, per tu zgjeruar pastaj ne tere Kosoven.
Jona Med eshte nje kompani per distribuimin e produkteve farmaceutike e menagjuar profesionalisht me nje ekip ekspertesh ne menagjmentin e saj, partner te fuqishem lokal dhe internacional dhe nje pozite te sigurte ne treg.

Jona Med eshte themeluar me qellimin e ofrimit te produkteve me kualitative ne treg duke perdorur nje strategji efektive per te perdorur njerez te duhur ne vendin e duhur.

Themeluesit jane profesional, te drejtuar nga marketingu dhe ndermarresia. Ne hecim me theksin themelor ne kualitet, sherbime te klasit te pare dhe pozicion per te ofruar zgjidhje per secilin dhe kenaqshmeri totale te konsumatorit.Duke punuar si nje pjese e integruar e ekipit tone, ne sjellim, ekspertize ne shitje, produkte te klasit me te mire, njohuri te zgjeruar te produkteve farmaceutike, dhe metoda te vertetuara te cilat na mundesojne qe te analizojme, dizajnojme, zhvillojme dhe implementojme zgjidhje te cilat i tejkalojne pritshmerite e klienteve dhe partnereve tane.

Ekipi menagjues i Jona Med karakterizohet nga nje kombinim unik i njohurise dhe eksperiences. Anetaret e ekipit tone e kane eksperiencen me deshmi ne rrugetimet etyre. Punetoret tane jane te motivuar dhe me eksperience. Ne mprehim aftesite e tyre permes trajnimeve intensive dhe programeve orientuese.


Ne kryesisht punesojme punetore me eksperience ne menyre qe te arrijme kthim te shpejte dhe rezultat kualitativ.

Menaxhmenti yne drejton me vizion, drejtimi strategjik dhe fokus ne te cilen ndermarrja beson fuqimisht.Stafi i menaxhmetit ekzekutiv ofron eksperiencen dhe ekselencen teknike e cila eshte e nevojshme qe te arrihen caqet agresive per te arritur kerkesat per kenaqshmerine e klientit sot dhe ne te ardhmen.
Ne kemi ndertuar hapesira moderne, te furnizuara mire dhe me infrastrukturen me te re dhe te zhvilluar ne nje lokacion mire te analizuar ne dalje te qytetit te
Prishtines, afer Aeroportit dhe lehte per tu lidhur ne autorruget e Kosoves.

Infrastruktura e IT-se eshte e bazuar ne Cloud Server-Klient arkitekture, ERP, CRM dhe standardet e fundit te softuerit per Kontabilitet e zhvilluar per te siguruar nje menaxhim te sakte, real dhe ne kohe te te dhenave.

Prioritet i yni eshte qe te kemi kliente te kenaqur me relacion ne sherbimet tona ne afat te gjate dhe secili ne JonaMed e ka nje rol ne kete aspekt.Ne esence ne jemi kompani e orientuar tek njerezit. Ne avokojme lirine e fjales dhe transparence ne pune.Secili ka te drejte te jape opinion, te pyese dhe te debatoje ne normat e vendosura. Dhe keshte nxjerrim kreativitetin. Ne zhvillojme zgjidhje inovative me fokus ne kualitetin e persosur, efektshmerine ne kosto dhe shpejtesine.

Jona Med se fundmi ka plotesuar aplikacionet dhe ka filluar qe te pregatitet qe te certfikohet si kompani me sistemin e menaxhimit kualitativ ISO 9001 dhe shume shpejte per te vazhduar me menaxhimin efektiv te ambientit ISO 14000 si dhe standardin GDP.