Lajme

Njoftim

Njoftim

NJOFTIM

Të nderuar bashkëpunëtorë dhe klientë të dashur,

Ju njoftojmë se kompania farmaceutike “Jona Med” ka ndërruar lokacionin e vendndodhjes së deposë dhe zyreve tona.

Tani mund të na gjeni në adresën :

Aristidh Kola Nr.12, Zona Industriale, 10000 Prishtinë

Ju mirëpresim!