Lajme

Njoftim

Njoftim

Informatë

Me qëllim kryesor të ofrimit të sherbimeve më kualitative ndaj juve klientë dhe partner të kompanisë sonë, dhe poashtu me qellim, rritjen e nivelit të kënaqshmerisë së klienteve, si vendor dhe atyre nderkombetar, menaxhmenti i kompanisë JonaMED Sh.P.K ka marrë vendimin mbi vendosjen dhe mirembajtjen e Sistemit të Menaxhimit Kualitativ sipas standardit ndërkombëtar ISO 9001:2015.

JonaMED i ka kryer te gjitha pregatitjet e nevojshme dhe është në prag të certifikimit për standardin nderkombetar ISO 9001:2015 nga kompania boterore PECB. Besojmë se me këtë do të rrisim nivelin e kualitetit te sherbimeve dhe në vazhdimsi do të kujdesemi që shërbimet tona të jenë zgjidhja e juaj e parë.