Hidraton neo qeska

Hidraton neo qeska

Hidraton neo qeska

Indikimet: Hidraton neo është shtesë dietetike e përbërë nga kriprat minerale dhe Bioecolians® (glukooligosakaride) e përshtatshme në rastet e nevojës së shtuar të organizmit për këto komponente.

Mënyra e Përdorimit: Të tretet mirë përmbajtja e një qeske në 250ml ujë natyral. Rekomandohet përdorimi i 1-2 qeskave në ditë.

Tretësirë rehidruese sipas rekomandimit të nutricientëve Italian.

Shije portokalli.

E pasuruar me Bioecoilans.

Parandalimi dhe trajtimi i dehidrimit te shkaktuar nga: diareja akute (barkqitjet) vjelljet, gastroenteritet dhe djerësitjet.