Nosan - për hundë për fëmijë dhe të rritur

Nosan - për hundë për fëmijë dhe të rritur

Nosan - për hundë për fëmijë dhe të rritur

Solucion hipertonik nazal i përbërë nga: Ujë deti i atomizuar, Acid Hialuronik dhe MSM (methylsulfonylmethane)

Indikimet: Në mënyrë natyrale lehtëson kongjestionin nazal. E hollon dhe eleminon sekretin.

Duke ju falenderuar vetive hidratuese të acidit hialuronik ndihmon tek tharja e mukozës nazale.

Dozimi:

Infantët: 1-2 spërkatje në çdo nostril, 1-2 herë në ditë.

Fëmijët: 1-2 spërkatje në çdo nostril, 3-4 herë në ditë.

Të rriturit: 3-4 spërkatje në çdo nostril, 3-4 herë në ditë.