Pico B complex

Pico B complex

Pico B complex

PICO B complex përmban vitaminat B kompleks (B2, B3, B5, B6 dhe B12) dhe inositol (Vitamina B8) si shtesë e përshtatshme për fëmijët gjatë rritjes.

Indikimet: PICO B complex shurupi është i përshtatshëm për të parandaluar lodhjen dhe rraskapitjen gjatë mësimeve të përditshme, stresin e provimeve dhe është e dobishme në përmirësimin e kujtesës dhe përqendrimit. Shton apetitin dhe forcon imunitetin.

Veprimi:

1.Prodhimi i Energjisë;

2.Sistem nervor të shëndetshëm;

3.Tretje të mirë Vitamina B kompleks është e domosdoshme për tretje të mirë.

4.Lëkurë, thonjë dhe flokë të shëndoshë;

Dozimi: Fëmijët prej 1 deri 3 vjeç: 5ml shurup në ditë. Fëmijët prej 4 deri 6 vjeç: 7.5ml shurup në ditë. Fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit: 10ml shurup në ditë.

Shtesë dietetike gjatë procesit të rritjes së trupit dhe pubertetit si dhe gjatë terapisë me antibiotikë.