Pico D3 me Omega 3

Pico D3 me Omega 3

Pico D3 me Omega 3

Indikimet: Pico D3 është një shtesë ushqimore formuluar posaçërisht për fëmijë dhe rekomandohet për të ndihmuar në ruajtjen e niveleve optimale të pasura me vitaminë D dhe Omega-3 acide yndyrore DHA.

Përbërja e plotë e Pico D3 është indikuar në ato raste kur ka një konsum të reduktuar të këtyre elementeve apo malabsorbim të zorrëve dhe kur është e nevojshme për të nxitur mbrojtjen e trupit nga infeksionet.

Dozimi: Të mirren 0.5ml në ditë, me pikatoren e futur brenda në paketim. Apo ndryshe, e caktuar sipas pediatrit.

Pikat mund të administrohen direkt në gojën e foshnjes ose mund të treten në qumësht apo ushqime tjera. Ka aromë dhe shije të pranueshme nga foshnjet.

DHA (Omega 3) është thelbësore për zhvillimin e sistemeve neurologjike, okulare dhe kardiovaskulare. DHA është acidi omega-3 yndyror që tani është e njohur gjerësisht si lëndë ushqyese e domosdoshme për tru dhe për funksionimin normal të indeve nervore (duke përfshirë punën njohëse, të mësuarit, aftësinë e kujtesës, etj) dhe retinës së syrit për mprehtësi vizuale. DHA është e rëndësishme për zhvillimin e trurit të foshnjës. Përveç kësaj, është e nevojshme edhe për mbrojtjen e membranave qelizore.