Pico DK

Pico DK

Pico DK

E formuluar posaçërisht për fëmijë, Pico DK është e dobishme dhe rekomandohet për të ndihmuar në ruajtjen e niveleve optimale të vitaminës D e K, duke e kompletuar akoma më shumë me DHA – Omega 3 acidet yndyrore.

Vitamina D ( 400 UI / 0.5 ml )

Kontribon në absorbimin dhe shfrytëzimin normal të kalciumit, fosforit dhe mirëmbajtjen normale të funksionit të eshtrave dhe muskujve.

Vitamina K ( 50 mcg / 0.5 ml )

Foshnjet lindin me nivele të ulëta me vitamin K , dhe duke ditur rëndësinë e vitaminës K për koagulimin e gjakut ,ato janë të rrezikuara nga hemorragjia. Për këtë arsye është e nevojshme marrja e vitaminës K tek

të porsalindurit si preventivë ndaj hemorragjisë neonatale.

Omega 3 acidet yndyrore (20 mg/0.5 ml)

Janë thelbësore për zhvillimin e sistemeve neurologjike, okulare dhe kardiovaskulare.

DHA acidet yndyrore janë të njohura edhe si lëndë ushqyese të domosdoshme për tru sepse ndihmon zhvillimin normal të trurit të foshnjes.

Dozimi:

Të mirren 0.5ml në ditë, me pikatoren e futur brenda në paketim. Apo ndryshe, e caktuar sipas pediatrit.

Pikat mund të administrohen direkt në gojën e foshnjes ose mund të treten në qumësht apo ushqime tjera. Ka aromë dhe shije të pranueshme nga foshnjet.

Nuk përmban sheqer apo ëmbëlsues artificial.

Paketim për përdorim 30 ditësh.