PICO FER C shurup për fëmijë, të rritur dhe shtatëzëna

PicoFer C

PICO FER C shurup për fëmijë, të rritur dhe shtatëzëna

Indikimet: Shtesë gjatë shtatëzanisë, gjidhënjes ose ciklit menstrual kur kërkesat e organizmit për hekur janë më të mëdha Esenciale për prodhimin e hemoglobinës dhe enzimeve të caktuara. Ndihmon në rritje të fëmijët, adoleshentët dhe në konvaleshencë. Rrit performancën mendore dhe fizike. Forcon Sistemin imunitar.

Vitamina C në gjendje të lëngëshme është e lehtë të degradohet dhe për këtë arsye në PICOFER C gjendet vitamina C në gjendje pluhuri në kapakun e shishes. Pasi shtypni kapakun Vitamina C zbrazet ne lëngë dhe ju do të merrni 100% të sasisë të nevojshme të Vitaminës C për një tretshmëri të lartë të hekurit në organizëm.

Dozimi: Të rriturit: 1x10ml- 20ml ne ditë. Shtatzënat dhe fëmijët: 1x 5ml në ditë. Pihet si e tillë ose mund të hollohet me ujë ose ndonjë lëng.