Pico Multivit shurup

Pico Multivit shyrup

Pico Multivit shurup

Shtesë dietetike nga multivitaminat dhe mineralet

Shurup 150ml

Pico Multivit shurupi është formula më e balancuar e vitaminave dhe mineraleve për të plotësuar nevojat aftagjate të fëmijëve nga mosha 1vjec e sipër.

E përbërë nga 9 vitamina esenciale, minerale dhe ekstrakte të Sambucus dhe Acerolës, ndihmon dhe përkrah rritjen e shëndetshme fizike dhe zhvillimin e eshtrave, muskujve dhe trurit tek fëmijët.

Forcon imunitetin dhe shton apetitin.

Indikimet:

• mungesë të oreksit

• fëmijët që ushqehen në mënyrë jo të rregullt

• lodhje fizikale dhe mendore tek fëmijët e moshës shkollore

• vonesë në rritje dhe zhvillim

• si shtesë gjatë mjekimit me antibiotik

• si shtesë vitaminoze sidomos në stinën e dimrit dhe pranverës

• ulja e imunitet

Dozimi: Fëmijët 1-3 vjeç: 2x5 ml shurup

Fëmijët mbi 4 vjeç: 3x5 ml shurup

Të rriturit: 2x10 ml shurup