Purea

Purea

Purea krem është preparat kozmetik hidratues i përbërë nga urea 10% dhe Aloe Vera xhell i dobishëm për hidratimin dhe zbutjen në rastet e lëkurës së thatë. Indikimet: Purea krem përdoret si trajtim ndihmës i proceseve regjeneruese të lëkurës, i dobishëm për trajtimin e: Ekzemës, Psoriazës, Hiperkeratosis, Dermatite duke përfshirë edhe atë të kontaktit, Trajtimin e lëkurës së thatë, Lëkurës së plasaritur, Kërpurdhave të thonjëve.

Mënyra e Përdorimit: Aplikojeni produktin në shtresën e lekurës dhe përhapeni me një masazh të lehtë deri sa të përthithet nga lëkura. Të përdoret disa here në ditë.