Utinorm stick pack

Utinorm stick pack

Utinorm stick pack

UTINORM është një shtesë dietetike e formuluar nga lëngu i boronicës së kuqe dhe ekstrakte bimore nga Uva ursina, farat e Grapefrutit dhe Kallami i artë, pra përbërës të bimëve që janë të njohura për efektet e tyre të dobishme në traktin urinar.

Vepron si antiseptik dhe anti-inflamator i rrugëve urinare, duke rritur urinimin me ç'rast ndihmon në largimin e baktereve dhe gurëve në veshka, kjo ndikon në zbutjen e indeve të inflamuara dhe spazmave të muskujve në traktin urinar. Ndihmon në të gjitha rastet e infeksioneve të traktit urinar, cistit, uretrit, infeksionet nga Escheria coli, infeksionet nga Stafilokoku etj. Antibiotik natyror, aktive kundër baktereve, viruseve, paraziteve dhe këpurdhave. Fuqizon sistemin imun.

Përdorimi: 20ml shurup ose një qeskë (stick pack) tretet në 1 litër ujë natyral. Të tundet mirë dhe të pihet brenda ditës. Mund të pihet si e tillë ose të ëmbëlsohet me sheqer apo mjaltë.